Bauhaus jul

Kom forbi og se de flotte juleudstillinger

Der er masser af julestemning i alle Bauhaus byggevarehuse allerede nu.

Julen nærmer sig med den velkendte forventningsfuld stemning af nærvær og hygge rundt omkring i danske hjem. I Bauhaus kan du finde alt, du behøver, for at pynte op og skabe julestemning for hele familien. Og så er der ovenikøbet en rigtig flot juleudstilling med masser af nisser og inspiration til årets julepynt.

Juletid er pyntetid

Start juleforberedelserne i god tid med at pynte op, så du er helt klar til højtiden. Bauhaus har alt fra klassiske røde julemænd, hyggelige snemænd og fortryllende nisselandskaber - til gran, lys og nips, der pynter i dine juledekorationer. Du kan også hente juletræet hos Bauhaus, hvor du ved samme lejlighed kan gå på opdagelse i udvalget af smukke julestjerner, glitrende julekugler og flot indpakning til årets gaver.

Åben igen allerede 2. juledag

Når juleaften er overstået, er det igen tid til at rette fokus mod boligen. Derfor slår Bauhaus dørene op allerede 2. juledag, så gør-det-selv-folket kan komme tidligt i sving i juledagene. Hvad enten julens boligprojekt står på renovering i badeværelset, opdatering af børneværelset eller nyt liv til soveværelset, er der gode tilbud at hente i Bauhaus i slutningen af december.