Thiele

Juletanker fra Danmarks ældste detailkæde

Jul og nytår nærmer sig. For Thieles vedkommende det to hundrede og femte af slagsen. I år byder butikkerne på ekstra hygge ved juletid. 

For mange er jul og nytår et tidspunkt, hvor vi reflekterer over det år der er gået. Meget er ens fra år til år, når det er jul, men en af de ting der ændrer sig, er vores ønskeseddel. Hvert år har sine trends, og tiden lige nu lægger i stigende grad op til praktiske gaver. Briller og kontaktlinser bliver, i modsætning til mange andre varetyper, sjældent revet væk fra hylderne op til jul. Det kan der være flere grunde til. En brille fx er tæt på umulig at købe til andre, fordi synsprøve, tilretning og afdækning af personlige synsbehov er en integreret del af det at få lavet individuelt tilpassede briller.

Gavekort med medlemsfordel

Briller er svære at vælge uden at involvere gavemodtageren, og dermed er overraskelsesmomentet væk. Thiele tilbyder derfor, som noget nyt her op til jul, muligheden for at købe gavekort med eksklusive vilkår for Forbrugsforeningens medlemmer. Det betyder blandt andet, at modtageren kan få pengene tilbage helt frem til 21. januar 2023, hvis han eller hun ikke ønsker at benytte gavekortet. Gavekortsmuligheden er altså en nyhed, men andre ting er som de altid har været hos Thiele. Udvalget er stadig landets største, ikke kun med hensyn til antal af brillestel, solbriller, glasmuligheder og kontaktlinser, men også når vi taler andre typer af synkorrektion, som fx laserbehandlinger og synskorrigerende øjenkirurgi.

Vælg fra den fulde palet

Thieles kunder har mulighed for at vælge fra den fulde palet af de kvalitative synskorrektionsløsninger, der findes i dag. Den mulighed er kæden ene om at tilbyde. „Som det har været i samtlige de 205 år, Thiele har eksisteret, vil vi hjertens gerne byde enhver, der trænger til at blive set i øjnene, velkommen i vores butikker. Også ved juletid,“ siger Lisa Telcs, som er marketingchef hos Thiele og fortsætter: „Vi vil gerne hygge lidt ekstra i juletiden, derfor er der lige nu kaffe og småkager til de besøgende. Og så vil vi gerne ønske samtlige Forbrugsforeningens medlemmer en glædelig jul og et godt nytår fra alle os i Thiele. Og huske jer på, at selv om vi alle, af og til, ser forskelligt på tingene, så hjælper det altid at kunne se skarpt.“