Om samarbejdet med Forbrugsforeningen

Om samarbejdet

Forbrugsforeningen er Danmarks største indkøbsforening - med eget betalings- og loyalitetskort - og speciale i on- og offline markedsføring.

I dag kan 300.000 kortholdere betale med Forbrugsforeningens betalingskort. Og indgår du i samarbejdet, opnår disse forbrugere helt automatisk bonus, når de betaler med kortet i din dankortterminal.

Bonus motiverer i høj grad forbrugerne til at vælge de forretninger, der er med i samarbejdet, og forretningerne opnår derved øget omsætning og indtjening.

Vi sørger for at inspirere forbrugerne gennem effektiv og aktiv markedsføring til at se efter, de steder, de kan optjene bonus. Og som partner har du også selv mulighed for at markedsføre dig over for Forbrugsforeningens medlemmer.

Flere tusinde forretninger - her i blandt nogle af de største kæder i Danmark - har valgt at samarbejde med Forbrugsforeningen for derigennem at opnå en målrettet markedsføring, øget omsætning og en forbedret indtjening.

Er du interesseret i at se, hvem der er med i samarbejdet – så se her: butikker

Der er intet oprettelsesgebyr – så det koster ikke noget at være med, hvis ikke du har omsætning. Har du omsætning koster det kun det aftalte vederlag.

Sådan fungerer samarbejdet i korte træk:

1. Du har dankortforbindelsen og produkterne
  2. Vi henviser Forbrugsforeningens medlemmer til din butik gennem vores mediekanaler
  3. Medlemmerne betaler med Forbrugsforeningens kort (ligesom med dankortet)
  4. Forbrugsforeningen sikrer betalingen (vi lægger pengene ud)
  5. Hver måned sender vi omsætningen til dig minus vederlaget (bonus til medlemmerne + 1% til Forbrugsforeningen)
  6. Ultimo året kan medlemmerne bruge deres opsparede bonus til at handle videre for

Så har du dankortforbindelsen – er det let at komme i gang.