FBF - Hvordan fungerer det?

Hvordan fungerer det?

Du optjener bonus, når du betaler med dit Forbrugsforeningskort.

Hver måned opgøres dine køb og beløbet, du har købt for, trækkes automatisk via Betalingsservice på din bankkonto. Dette betyder at du får en kredit på mellem 10 og 50 dage – og ved normalt brug er der ingen renter og gebyrer. Du kan selv løbende følge med i transaktionerne på Mit FBF og i vores App.

Kortet er født med et kreditmaksimum på 10.000,- kr. og efter et år kan du søge om forhøjelse til 40.000,- kr.

Hvert år i december sætter vi din samlede bonus i kroner og ører ind på din konto i Forbrugsforeningen. Så jo mere bonus du har optjent jo mere er der mere at handle for op til jul.

Nye medlemmer af foreningen betaler 0,- kr. i kontingent første år. Herefter koster det 132,- kr. om året.

Siden er sidst redigeret: 06-03-2017