Betalingsbestemmelser

Betalingsbestemmelser for Forbrugsforeningen pr. 3. juni 2016

Forbrugsforeningen har indgået aftale med en række forretninger om, at Forbrugsforeningens medlemmer kan indkøbe varer og tjenesteydelser i disse forretninger for Forbrugsforeningens regning.

Sådanne køb foretages af medlemmerne ved brug af et betalingsinstrument, som kan være et betalingskort, men som også kan være andre personlige instrumenter til gennemførelse af betalinger, såsom mobiltelefon, personlig ID med tilhørende kode og andet. I forbindelse med indmeldelse i foreningen gøres medlemmet bekendt med Forbrugsforeningens vedtægter og nærværende betalingsbestemmelser.

Betalingsinstrumentet er omfattet af Lov om betalingstjenester, hvorfor Forbrugsforeningen skal fremkomme med følgende oplysninger:

1. Betalingsinstrumentets anvendelsesmuligheder og bonus
2. Betalingsinstrumentet og den personlige kode