FBF - Indbetaling

Indbetal på din konto

Du kan selv overføre penge til din medlemskonto i Forbrugsforeningen, hvis du har brug for at betale et beløb, der overstiger kreditmaksimum på medlemskontoen. Herved får du glæde af bonus på større køb (f.eks. når du betaler rejser, køber byggematerialer eller møbler til boligen).

Sådan gør du:

Indbetaling kan ske via din personlige FIK-kode, som står oplyst på dit kontoudtog eller via bankoverførsel til en af Forbrugsforeningens bankkonti;

Danske Bank: Reg 4183 - Konto 4180691014

Oplys dit 10 cifrede medlemsnummer ved indbetaling inkl. eventuelt foranstillede nuller.
Det er kun medlemsnummeret der skal angives.

Overføres beløbet inden din bank/netbank lukker, vil beløbet være til rådighed efterfølgende formiddag - weekender og helligdage undtaget.

Alternativt kan der også foretages en straksoverførsel. I så fald bedes du dog venligst give Forbrugsforeningen besked efter straksoverførslen er foretaget, da beløbet efterfølgende skal indsættes på din medlemskonto. Kontakt eventuelt din bank for yderligere information om straksoverførsler.