FBF - Kontoudtog

Kontoudtog

Din konto opgøres den 8. sidste bankdag i hver måned. Efter denne dag kan du se dit kontoudtog på Mit FBF / Kommunikation / Kontoudtog mv. Kontoudtoget findes under Kommunikation / Kontoudtog mv. og viser periodens køb og betalinger, samt hvilket beløb du skal betale. Kontoudtoget viser også, hvor meget du har optjent i bonus.

Du kan altid se dine aktuelle transaktioner på Mit FBF / Min FBF konto

Forbrugsforeningen er alene ansvarlig for at stille kontoudtoget til rådighed, og du er forpligtet til at betale dine køb, uanset om du er adviseret om kontoudtoget eller ej. Manglende indbetaling vil medføre rykkergebyr, jf. Pris- og gebyrlisten.