Ferieboliger

Forbrugsforeningen har ferieboliger som vores medlemmer kan leje med 17% bonus.

NYHED! 2 nye ferielejligheder i København.

I Forbrugsforeningens ferielejligheder på Østervang Feriecenter i Marielyst på Falster og Grønnestrand Feriecenter i Fjerritslev i Nordjylland samt i København og Berlin får du 17 % i bonus på lejen

Book din ferielejlighed her

Som medlem af Forbrugsforeningen kan du, leje feriebolig med bonus følgende steder:

Grønnestrand Feriecenter, som ligger i Nordjylland ved Jammerbugten i en enestående natur og direkte til det brusende Vesterhav. På Grønnestrand Feriecenter er en del af boligerne nyistandsatte i 2013.

Østervang Feriecenter, som ligger 500 meter fra en af Danmarks bedste badestrande i Marielyst på Falster. På Østervang Feriecenter er en del af boligerne nyistandsatte i 2013.

København - på Islands Brygge som ligger i gåafstand af centrum og tæt på Københavns havn.

Berlin, hvor de opførte (2012) ferielejligheder ligger på Immanuelkirchstrasse i bydelen Prenzlauer Berg tæt på Mitte.

Booking og betaling
Du booker og betaler din feriebolig online via vores bookingsystem, hvor du kun kan betale med dit betalingskort fra Forbrugsforeningen og få
17% bonus.

Afbestilling
Du vil fremover selv kunne afbestille dine bookinger.

Rejseforsikring
Husk at tegner en rejseforsikring ved ophold i udlandet.

Har du spørgsmål vedr. ferieboligerne, kan du altid kontakte Forbrugsforeningen på tlf. 33 18 86 30 alle hverdage mellem 9.30 og 16.00 eller du kan skrive til adm@forbrugsforeningen.dk.